Loui Sand - Mitt liv äger ingen

Mitt liv äger ingen. Loui Sand var under sin aktiva karriär en av Sveriges främsta damhandbollsspelare. Loui debuterade i seniorlaget 2011 och var med att vinna fem SM-guld i rad 2012-2016. Loui spelade även sju mästerskapsturneringar för Sverige där han bland annat var med och vann EM-brons. I januari 2019 bröt Loui sitt kontrakt med dåvarande klubben Fleury Loiret HB och slutade spela handboll för att kunna börja en process för att få en utredning om könsdysfori.

“Mitt liv äger ingen” är en bred föreläsning där Loui berättar om hur det är att vara transsexuell, adopterad och mörkhyad i Sverige. Han går även in på livet som elitidrottare, hur han har upplevt maktmissbruk och psykisk ohälsa. Trots otroligt tunga ämnen som inte lämnar någon oberörd berättar Loui sin historia med glimten i ögat och med humor. Hans motto är att man måste kunna skratta åt det hemska emellanåt och ha självdistans för att kunna ta sig vidare.

Föreläsningen är för alla, unga som gamla, studenter som ledare. Den berör ämnen inom välbefinnande, mångfald, ledarskap samt kommunikation. Louis föreläsning berör publiken på djupet.Loui Sand - Mitt liv äger ingen

Kreera web&design Logo