Den optimala lösningen för ert varumärke

Om oss

Next Level Group (NLG) grundades 2018 av Anders Cedhamre med Peter Forsberg som huvudklient och som inledningsvis var starten till “NLG Sports”. NLG har sedan dess vuxit till att företräda ett tjugotal klienter och våren 2020 expanderade vi med ytterligare en vertikal, “NLG Entertainment”. 

NLG:s huvudsakliga uppgift är att skräddarsy strategier för sportprofiler, samt nöjes- och gastronomiska personligheter för olika plattformar. Vår expertis ligger i att placera klienten i relevanta innehållssammanhang; exempelvis som medverkande i TV-produktioner, kommersiella samarbeten, eller som föreläsare. Vi rådger även våra klienter att hitta strategiska samarbeten och hjälper därefter till med själva producerandet av innehållet – oavsett om det gäller TV-program, företagsföreläsningar eller sociala medier.

 

Vilka är vi?

Anders Cedhamre

Anders är grundare och VD för NLG. Han var tidigare TV-chef på Eurosport och Discovery i nio år, där han bland annat var med och vann Kristallen för ”OS-studion” 2018.

Anders har en examen i journalistik och en i svenska från Lunds Universitet, men har också läst sportjournalistik och statsvetenskap på universitet i Madrid. Utöver Discovery har han jobbat bland annat som skribent på Aftonbladet, kommentator på Sveriges Radio och Viasat Sport samt chefredaktör för Eurosport.se.

Han startade en sajt för reportagejournalistik på nätet redan 2007 – Sportstory.se och lanserade intervjupodden ”Agendasättarna” 2012, vilken nominerades till Årets Bästa Sportpodd året därpå. Han har även skrivit en roman, ”I äggskalsvita rum”.

KONTAKTA ANDERS HÄR

 

Jonas Ahnlund

Jonas är delägare, samt försäljnings- och marknadsdirektör på NLG. Han är utbildad säljare från Sälj- och Marknadshögskolan, har tio års erfarenhet från branschen och kommer närmast från rollen som försäljningschef på Sirius Fotboll.

Jonas har också jobbat på Modo Hockey och MittMedia i samma position. Han har vunnit priser inom sitt ämbete.

KONTAKTA JONAS HÄR

 

BECKY PALHUS

Becky är creative sales manager på NLG. Hon har sex års erfarenhet ifrån media- och reklamsidan med flera nyckelroller inom det globala mediebyrånätverket Mediabrands där hon främst drev konceptutveckling inom influencer marketing och sociala medier. Utöver det har hon föreläst på scener i branschen och för tredje året i rad utbildar hon digital marketing specialists på IHM Business School.

Becky kommer närmast ifrån reklambyrån Food & Friends.

KONTAKTA BECKY HÄR

 

TANJA BJÖRKLUND

Tanja är project manager på NLG. Hon är utbildad företagsekonom och sport manager från Södertörns Högskola i Stockholm och har en bakgrund inom marknad, event och sälj. Hon har bland annat varit med och drivit ett av de större projekten för ATP-turneringen Stockholm Open, samt haft samordnande roller för sportevenemang som Scandinavian Invitational och hockey-VM. 
 
Tanja kommer senast från en marknadsroll på tennisakademin Good to Great där hon ansvarade för marknads- och eventavdelningen, samt hanterade koordineringen kring deras sponsorer och affärsnätverk.

KONTAKTA TANJA HÄR

 

Kreera web&design Logo